Rólunk

Tempó: TV-műsorok a magyar autósportról 1992 óta – Lassan 30 éve, hogy megörökítjük az autóversenyeket, jelenleg a Sport1-en fut heti magazin műsorunk. Kezdetben csak a ralival foglalkoztunk, aztán egyre több felkérést kaptunk. Két kétajtós nagy szekrény tele van az archív felvételekkel, azóta pedig, hogy áttértünk a digitális rögzítésre megszámolni sem tudjuk, hány terrabájtnyi anyagot őrzünk.

Úgy döntöttünk, kinyitjuk a szekrényeket, leporoljuk a régi felvételeket, 15-20 éve készült riportfilmeket, és emellett megosztjuk veletek azokat a műsorokat is, amelyeket az idén készítünk. Ez utóbbiakat találjátok meg a Galériában, a múltidéző filmeket pedig a Tempó retró mappában.

Facebook oldalunk – kövess minket itt: facebook.com/temporallye

Youtube csatornánk – iratkozz fel itt: youtube.com/channel/UC0ZPLIK3Ejilwh0gx7oTzQw
? Sport1-es Tempó magazinok – feltöltés szerdánként!
? Tempo retró (régi filmek) – feltöltés péntekenként!

Budai Feri és Vass Feri neve ismerősen csenghet az autósportot követőknek. Ők ketten rengeteg időt töltöttek a pályák szélén, a paddockban, szervízparkokban 1992 óta. Vass Feri operatőrként és vágóként dolgozik, de számos kolléga felvétele látható a Tempó filmjeiben – mostanság többek között Jónyer Miki, Baji Tibi, Lepold Zsolti képei.

Budai Ferenc a produceri, szerkesztői feladatokat látja el, riporterként tevékenykedik és operatőrként is beáll.  Az autósport mellett a turizmusban is dolgozik, Dubai székhelyű utazási irodájában társtulajdonos, ahol önálló blogot is működtet: „Budai utazik blog” címmel. A blogot apa és fia készíti, Feri mellett a nagy ambíciókkal megáldott, ízig-vérig Z-generációs 12 éves Budai Marci, aki az utazás, a repülés, a földrajz és Dubai megszállottja, a youtube nagy kedvelője és ismerője. Látogassatok el a dubaiprogramok.com  oldalára is és iratkozzatok fel a blog youtube csatornájára: youtube.com/channel/UCkeLes2iSceXKy9emhkVsZg

#dubaiprogramok #budaiutazikblog #apafiablog

Jó szórakozást! ?

#temporallye #tempoautosport #temporetro #tempotvmusor #tempoevkonyv